Aan de slag als Bewindvoerder? Bekijk hier de vacature

  • header-nieuws-v3-gng-bewindvoering.jpg

« Terug

Wij gaan verhuizen!

Header_wij_gaan_verhuizen.png09 apr

Te krap, te rumoerig en soms iets té gezellig. Dat typeerde ons kantoor in het mooie pand aan de Wijnstraat in Dordrecht. Wij zijn trots op de uitbreiding van ons geweldige team en zullen daarom verhuizen naar een pand met meer functionele ruimtes.  

De voorbereidingen van de verhuizing zijn op dit moment in volle gang. Vanaf 16 juni 2020 hopen wij actief te zijn op onze nieuwe locatie.

Wat gaat er veranderen?

De enige verandering voor u is de adreswijziging. Verder blijven onze openingstijden ongewijzigd. Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Het team van GNG Bewindvoering staat graag voor u klaar.

Locatie en bereikbaarheid

Het nieuwe pand is gelegen op bedrijventerrein De Groene Zoom. Ons nieuwe adres is: Jan Valsterweg 75, 3315 LG, Dordrecht. De nieuwe locatie van GNG Bewindvoering is direct gelegen naast de Randweg N3, die de Rijkswegen A15 en A16 verbindt. De oprit naar de Randweg ligt op slechts 5 minuten. Met openbaar vervoer kunt u het beste uitstappen bij Bushalte Landbouwschool (Stadsbus 3).

Routebeschrijving naar de nieuwe locatie

« Terug

Scroll naar boven