• header-nieuws-v3-gng-bewindvoering.jpg

« Terug

De tarieven voor bewindvoering en budgetbeheer in 2022

Headerfoto-GNGBewindvoering-Blog-Tarieven2022.png07 jan

De nieuwe tarieven voor 2022 zijn bekend. De tarieven voor bewindvoering worden jaarlijks vastgesteld door door het Landelijk Overleg Vakinhoud Civiel en Kanton & Toezicht (LOVCK&T).

Wanneer u schulden opgebouwd heeft, wilt u hier het liefst snel bij geholpen worden. Wij, van GNG Bewindvoering, staan graag voor u klaar en helpen u wanneer u zelf niet in staat bent om financiële zaken te regelen. Met onze professionele aanpak en kennis helpen we u met uw schulden. 

De tarieven

Bijzondere bijstand aanvragen

Voor de kosten van een bewindvoerder kan bijzondere bijstand worden aangevraagd. Er bestaat recht op bijzondere bijstand indien u aan de voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden worden voor een gedeelte bepaald door de gemeente waar u woonachtig bent.

In veel gevallen worden de kosten van bewindvoering vergoed door de gemeente vanuit bijzondere bijstand. Wij vragen deze bijstand voor u aan.

Budgetbeheer voordeliger voor bestaande cliënten

Kiest u voor budgetbeheer en staat u al onder beschermingsbewind bij ons? Dan geldt 50% van de intake/opstartkosten. Budgetbeheer is een nazorg voor onder andere mensen die uit bewind komen. Samen met u zorgen we ervoor dat u weer grip krijgt op uw financiële situatie.

Vragen?

Heeft u vragen over de tarieven of wilt u zich aanmelden voor bewindvoering? Neem contact met ons op.

Neem contact op

« Terug

Scroll naar boven