• header-diensten-beschermingswind-gng-bewindvoering.jpg

Kom stage lopen bij GNG Bewindvoering

Word jij onderdeel van GNG Bewindvoering?

Studeer jij Rechten, Social Work of Social Juridische Dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij vinden jong talent erg belangrijk en zijn een waardevolle toevoeging aan de organisatie. Spreekt ons bedrijf jou aan? aarzel niet en neem contact op.

Stagiair 

Junior bewindvoerder
HBO-niveau
Studie Rechten, Social Work of Sociaal Juridische Hulpverlening

Neem contact op

Oog voor de mens achter de cliënt

GNG Bewindvoering is een middelgroot bewindvoerderskantoor die al meer dan 5 jaar actief is. We zijn onderscheidend door een zakelijke professionele houding in de relatie met ook oog voor de mens achter de cliënt en eventuele zorgverlener / intermediair. Bij onze diensten staat persoonlijke aandacht voorop. Mensen kunnen om verschillende redenen hulp nodig hebben bij het beheren van hun financiën. Dat betekent dat wij bij elk traject oog hebben voor de persoonlijke situatie van onze cliënt.

Van bewindvoering tot inkomensbeheer en van budgetcoaching tot budgetbeheer, GNG Bewindvoering staat klaar voor haar klanten. Wij leggen u uit hoe wij de klant kunnen helpen met het beheren van hun budget om te zorgen dat hun financiële situatie op orde is en dit ook blijft!

Lees meer over ons
2_GNGBewindvoering-stageplaats.png
Scroll naar boven